Clip in Hair 120 gram

Heb je nog vragen over Clip in Hair 120 gram? Rechts onderin kan je via de live chat in contact komen met onze Klantenservice. Je kunt hier al je vragen stellen over onze clip in hairextensions, Flip in Hair of goedkope pruiken.

Breng je voor de eerste keer een bezoekje aan onze webwinkel? Maak gebruik van de live chat functionaliteit rechts onderin beeld. Wij geven nieuwe klanten altijd een stukje advies voordat zij een aankoop doen in onze webshop. En wie weet krijg je wel een leuke kortingscode zodat je bijna voor niks kennis kunt maken met onze hoogwaardige kwaliteit haarextensions. Onze erkende haar specialisten staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

We doen ons uiterste best om je bestelling zo snel als mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen voor 17:00 gedaan worden zullen de volgende dag klaar gemaakt worden voor verzending. Onze producten worden uitsluitend verzonden in luxe en duurzame verpakking met noppenfolie voor een optimale bescherming tijdens het transport.

We vinden het erg belangrijk dat nieuwe en bestaande klanten goed geïnformeerd zijn voordat zij iets online gaan kopen. Dit zorgt voor een hoge klant tevredenheid. Wij zullen er alles aan doen om jou tevreden te krijgen en te houden.

Denk je dat je net niet genoeg clip in haar hebt om meer volume en of lengte te creëren? Probeer dan eens onze Clip in Hair setjes van 160 of 220 gram.
clip in extensions 160 gram

160 gram

220 gram

220 gram

Direct contact?

316 267 39 296

316 267 39 296

info@samshairextensions.nl

Sociaal met ons doen?

SOCIAL

afterpay logo
Betaalmethoden

VOORDELEN

TIPS

HELP DESK

© Copyright 2018 SamsHairextensions.nl