sams

5/5

+34785 658 5316

Klantenservice

Clip in Hair 160 gram

Clip in Hair 160 gram: Keuze uit 15 kleuren

Lage prijzen in combinatie met hoge kwaliteit maakt het zo aantrekkelijk voor klanten om bij ons te blijven bestellen. Wij garanderen kwaliteit op het gehele online assortiment clip in haar. Heb je van jezelf normaal tot dik haar? Dan zal clip in haar Full head 160 gram uitstekend werken voor meer lengte en volume. Bij twijfel adviseren we clip in hair van 220 gram

Clip in Hair setjes van 220 gram

Denk je dat je net niet genoeg clip in haar hebt om meer volume en of lengte te creëren? Probeer dan eens onze Clip in Hair setjes van 220 gram. We hanteren 100% Tevredenheidsgarantie omdat wij overtuigd zijn van onze kwaliteit. Je hebt altijd 14 dagen de tijd om de clip extensions te bekijken en eventueel retour te sturen.

Voor normaal haar

Deze set clip in hair extensions human hair van 160 gram is ruim voldoende voor een volle bos haar. Wil je nog meer volume toevoegen dan adviseren wij de setjes van 220 gram

Denk je dat je net niet genoeg clip in haar hebt om meer volume en of lengte te creëren? Probeer dan Clip in Hair extensions van een ander gewicht: 

Je kunt onze producten nu bestellen en twee weken later na ontvangst betalen met Afterpay. Wij hebben deze betaalmethode toegevoegd aan onze webshop omdat wij nieuwe klanten graag op een laagdrempelige manier kennis willen laten maken met onze producten. Zo kun je alvast van onze hoge kwaliteit genieten voordat je ook maar een euro kwijt bent.

Clip in hairextensions human hair kopen en achteraf betalen

Wij hanteren 100% Tevredenheidsgarantie. Dit betekend dat wij er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij een positieve ervaring aan onze 160G clip in extensions overhoud.

We doen ons uiterste best om je bestelling zo snel als mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen voor 17:00 gedaan worden zullen de volgende dag klaar gemaakt worden voor verzending. Onze producten worden uitsluitend verzonden in luxe en duurzame verpakking met noppenfolie voor een optimale bescherming tijdens het transport. We vinden het erg belangrijk dat nieuwe en bestaande klanten goed geïnformeerd zijn voordat zij iets online gaan kopen. Dit zorgt voor een hoge klant tevredenheid. Wij zullen er alles aan doen om jou tevreden te krijgen en te houden.