Wie zijn wij en waarom een webwinkel in Hairextensions?

Samantha | Mede Eigenaar Samshairextensions

samantha

Van harte welkom in onze webshop. Op deze pagina leer je meer over ons. Mijn naam is Samantha en Ik ben 34 jaar oud. Sinds mijn 17e ben ik actief als haarstyliste. Sinds 2 januari 2010 heb ik een eigen kapsalon in Amsterdam.

De klanten welke ik in mijn kapsalon kreeg zijn met de jaren helemaal lyrisch geworden over het onderwerp Haar extensions. Volgens hun is de Human Hair Extension simpelweg het beste haar product dat er is. En waarom? Het haar is onbewerkt en richt geen enkele schade aan! 100% Human Hair is een natuurproduct. wat door mensen in India, Peru, Brazilië en China word opgespaard en vervolgens word afgeknipt voor commerciële doeleinden.

Natuurlijk word er streng gecontroleerd op kwaliteit en worden de mensenrechten altijd in eer gehouden. Simpel maar zeer effectief! 

Wij werken ook met bewerkt mensenhaar en ook met synthetisch haar. Toch zweren we bij Human Hair extensions! Het is niet alleen gezonder voor je eigen haar, maar ook de kleurresultaten zijn ongekend prachtig!

Dit haar glanst als nooit tevoren en het voelt steviger aan! Daarnaast is deze industrie erg innovatief waardoor er steeds weer nieuwere technieken worden gebruikt. Het effect is een natuurlijke look. Veel van onze producten zijn zo gemaakt dat het niet opvalt dat u een haarverlenging draagt.

Shanti | Mede Eigenaar Samshairextensions

shanice mede eigenaar

Waarom zijn we deze webshop begonnen? 

Het is duidelijk mijn enthousiasme over Hair extensions. Een andere aanleiding voor het starten van deze webwinkel is een trend die momenteel zichtbaar is. De meeste vrouwen willen voor zichzelf zorgen en gezonder leven. Dit willen zij uitstralen naar buiten toe.

Tegenwoordig zit het eten uit de supermarkt en andere plekken waar we onze voeding kopen boordevol met giftige stoffen. Meestal met als doel meer opvulling en gewicht te geven aan de betreffende producten. Natuurlijk met een commercieel belang. Echt iets puurs is in de tijd waar we nu in leven toch wel zeldzaam. Dus opvallend! 

Wij willen graag dat je een prachtig, charmante en onweerstaanbare uitstraling krijgt

Samshairextensions streeft er naar uit om betaalbare en uitstekende kwaliteit weave haar te leveren dat voor iedereen betaalbaar moet zijn, zodat iedereen er Fabulous uit kan zien! Voortaan hoef je dus niet meer maanden lang te sparen en de stad af te zoeken naar het perfecte weave haar, maar bestel je het gewoon online bij Samshairextensions online en vanuit je luie stoel!

Wij hebben meerdere afhaalpunten en fysieke winkels in de volgende steden: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Driebruggen.

Wij kwamen er achter dat er veel vraag was na weave haar, met name betaalbaar weave haar maar ook zeker van goede kwaliteit. Door de vele vragen van niet alleen "Hairextensions Amsterdam" maar ook in de andere steden die we van geïnteresseerde kopers kregen en kennis die we onderhand hadden opgedaan en uitgezocht zijn we een webwinkel gestart.

Naast het aanbieden van weave haar hebben wij ook een fashion en make- up corner. Hierin bieden wij geregeld nieuwe artikelen aan met betrekking op kleding en make- up. Hierin staat de musthave van deze tijd centraal. Dit zal geregeld variëren qua seizoen en artikel.

Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes rondom onze online shop en fysieke winkels in Amsterdam? Abonneer je dan voor ons fashion blog. Heb je leuke weetjes rondom fashion welke je graag wil delen op ons blog? Stuur dan een email naar info @samshairextensions.nl.