Bedenktijd en Herroepingsrecht

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Zelfs de kosten voor retour van de klant naar de webwinkel zijn voor de rekening van Samshairextensions.nl. Indien je gebruik wenst te maken van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en indien redelijkerwijze mogelijk in de originele staat na levering aan de webwinkel van Samshairextensions geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info @samshairextensions.nl. We zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na goedkeuring van je retour terugstorten mits het product in goede orde ontvangen is.

Uitzondering maatwerk producten

Maatwerk producten die je via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door jou ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. De categorie Lace wigs is momenteel de enige productgroep met maatwerkproducten.

Verzegelde producten

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht je gebruik maken van het herroepingsrecht, dan heb je na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Zelfs de kosten voor retour van de klant naar de webwinkel zijn voor de rekening van Samshairextensions.nl. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en indien redelijkerwijze mogelijk in de originele staat en verpakking aan Samshairextensions.nl geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info @samshairextensions.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Producten ruilen?

Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met [info@ samshairextensions.nl].