100% tevredenheidsgarantie bij Samshairextensions

Profiteer van Virgin clip in extensions kopen met 100% tevredenheidsgarantie! Tegenwoordig kun je je weave haar via allerlei verschillende webshops aanschaffen. Bij Sams hairextension profiteer je van gratis verzending en 100% tevredenheidsgarantie ook wel kopersgarantie genoemd.

Haar kopen bij Samshairextensions.nl voorbeeld:

Schaf je via onze shop weave haar aan, maar ben je achteraf toch niet zo tevreden? Dan kun je het simpelweg kosteloos terugsturen en inruilen voor een ander product. Toch best handig, wanneer je je bijvoorbeeld hebt verkeken op de gekozen kleur.

Wat we niet bedoelen

Wat we niet bedoelen met 100% tevredenheidsgarantie is dat je altijd ongeacht de reden jou gekochte producten kunt inruilen voor andere clipin extensions, flipin hair, lace wigs of haar bundels. Het is niet de bedoeling dat er misbruikt word gemaakt van deze speciale en unieke regeling.

Onze hairextensions specialisten bekijken ieder geval afzonderlijk en het kan zijn dat we nog wat vragen hebben op het moment dat je een beroep doet op onze 100% tevredenheidsgarantie. Na het bestellen krijg je van ons een email met alle informatie welke je nodig hebt. Ook voor het terug zenden van je bestelde product.

Verzending en retour

Wij verzenden pakketten uitsluitend middels de grootste en betrouwbaarste leverancier in Nederland. Wanneer je een pakket ontvangt zal je die toch moeten openmaken zodat je kan zien of je gebruik moet maken van de 100% niet goed is geld terug garantie.

Probeer zo voorzichtig mogelijk om te gaan met het door jou bestelde product en met de verpakking. Wanneer je niet alles meteen openscheurt maar ook voorzichtig bent met de verpakking dan kan je deze verpakking indien gewenst ook gebruiken voor het terug sturen.

Niet goed = geld terug

Toch maar geen gebruik maken van onze producten? Zorg ervoor dat de hair extensions in nieuwstaat blijven zodat wij ze weer in ons assortiment kunnen verwerken.