Klantenservice Samshairextensions

Service & Contact

Contact

  • www.samshairextensions.nl
  • info@ samshairextensions.nl
  • 0626739296

Whatsapp

Heb je nog vragen over onze populaire Lace Wigs, Clipin extensions, flip-in hair extensions van echt haar of andere artikelen in het online assortiment? Of wil je onze exclusieve prijzen voor groothandels weten? Gebruik dan de chatfunctionaliteit rechtsonder in beeld.

Neem gerust een kijkje in het online assortiment en schroom niet om je vragen te stellen middels de online chat. Je kunt de chat gemakkelijk en snel activeren door te klikken op de roze balk rechts onder in beeld. 

Links

Wil je graag advies over de haarverzorging of lengte van je clip in extensions? Lees dan de pagina Lengte maten en advies hairextensions.  

Heb je behoefte aan specifieke informatie? Wij vinden het belangrijk nieuwe en bestaande klanten van goed advies te voorzien voordat zij een aankoop doen in onze webwinkel. Dit is belangrijk omdat wij het label 100% Tevredenheids- garantie willen waarborgen. 

Afterpay

Of je nu een klein of ruim budget hebt, je kunt voor bijna elk bedrag onze luxe en duurzame hairextensions kopen. Een mooie volle bos haar is dus voor iedereen haalbaar. En omdat wij zeker zijn van onze kwaliteit, kun je de bestelde producten achteraf betalen met Afterpay. Bovendien bieden we 100% tevredenheidsgarantie op het gehele assortiment.

Retourneren & Ruilen

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben.

Wat de reden ook is, Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Heb je nog vragen? Je kunt contact opnemen met onze vriendelijke klantenservice via het contact formulier aan de rechterkant van deze pagina. Wil je liever persoonlijk contact? Kies dan voor de live chat functionaliteit aan de rechterkant. Bellen of Whatsappen kan natuurlijk ook.  

Meer informatie over dit proces vind je op deze pagina, retourneren, bedenktijd en herroepingsrecht.

Klantenservice

Wil je graag meer informatie? Of heb je hele specifieke vragen omtrent onze natural hair wigs? Onze vriendelijke klantenservice is het makkelijkst te bereiken via de chatbox rechtsonder. Wanneer je voor het eerst een aankoop doet in de webshop dan kun je via de chatfunctie een kortingscode opvragen ter waarde van 15%.

Veel plezier gewenst met onze Lace wigs. Namens het team van Sams hair extensions.

Social Media

Je kunt ook in contact komen met onze vriendelijke klantenservice via verschillende social media kanalen zoals Facebook. Of stuur ons gewoon een Whatsappje! 
Remy hairextensions kopen en eenvoudig laten bezorgen is nog nooit zo eenvoudig geweest, volg ons op social media en maak kans op gratis clip en flip in hair setjes.