Verzorgingsroutine voor lang haar

Lang mooi haar is vrouwelijk en heeft vaak zijn charmes. Maar om lang haar mooi en gezond te houden heeft het wel een goede verzorging nodig. Lang haar heeft meer verzorging dan kort haar nodig. Heb je lang haar en wil je weten hoe je dit het beste kunt verzorgen? Bekijk de video en ontdek handige haarverzorgingsroutine-stappen.

Haarverzorging en styling routine voor lang haar

Gemiddeld groeit je haar 3/4 tot één cm per maand. Met andere woorden haar van 30 cm is bijna drie jaar oud. Hoe langer je haar wordt hoe kwetsbaarder het is voor beschadigingen. Iedere vrouw met  “mooi” lang haar weet dat een goede haarverzorging essentieel is voor lang en gezond haar.

Stap 1: borstel haar vanaf de onderkant omhoog

Voordat je je haar wast, moet je het borstelen om eventuele klitten te verwijderen. Borstel je haar altijd van onder naar boven, beetje bij beetje, om haarverlies en beschadiging te voorkomen.

Stap 2: Gebruik rauwe kokosolie

Het geheime wapen voor veel vrouwen met mooi lang haar.
Raw Coconut Oil is een super krachtige haar product! Kokosolie voorkomt haarbreuk, hydrateert het haar, stimuleert de bloedcirculatie, is zeer rijk aan voedingsstoffen en kokos olie werkt ook nog eens antibacterieel.

Verspreid de kokos olie op je haar, precies op de plekjes waar het de meeste aandacht nodig heeft. In de video concentreren we ons op de probleemgebieden van Karin. Ze adviseert om kokosolie 's avonds te gebruiken voordat je je haar de volgende ochtend wast, zodat het de hele nacht in kan trekken tijdens je slaap.

Als je echter geen tijd hebt, kun je deze olie gebruiken voordat je gaat douchen. De ideale tijd voor kokos om in je haar te blijven voordat je het wast, is 1 uur.

Wat als je haar eigenlijk nooit voorbij een bepaald punt groeit? Als je geen lang haar hebt of stel dat je haar niet voorbij een bepaald punt groeit, dan heb je altijd de luxe clip in hair extensions van Samshairextensions.nl. Onze clip in extensions geven je lang, dik haar in minder dan 5 minuten, je hoeft dus niet jaren te wachten voordat je haar vanzelf aangroeit.

Stap 3: Was je haar op de juiste manier

Hoe je je haar wast, is een zeer belangrijke stap naar het behoud van gezond, mooi lang haar. Was je je haar slechts een keer in de douche? Als je antwoord ja is (waarschijnlijk net zoals de meerderheid van ons), dan is het handig om te weten dat je je haar het beste 2 x kunt wassen onder de douche.

Wanneer je je haar 2x wast, ontdoe je het van alle vuil en stof in je haar, en de tweede ronde maakt het schoon. Maak het vervolgens af met een conditioner voor met name de uiteindes van je haar en om de vochtbalans te herstellen.

Karin beveelt het gebruik van haarproducten aan met natuurlijke ingrediënten zoals kokosnoot en arganolie. Dit zijn de soorten ingrediënten die je wilt aanschaffen als je haarproducten, omdat het van nature gezond is voor uw haar.

Stap 4: Lang haar Kammen & Drogen

Nadat het haar van Karin is gewassen en geconditioneerd, borstelt ze er voorzichtig doorheen om eventuele overgebleven klitten te verwijderen.
Vervolgens past ze mousse toe op de wortels van haar haar om er meer volume aan toe te voegen. Zorg ervoor dat je het product gelijkmatig in je haar wrijft. Karins haar is lang maar erg fijn dus dit is een zeer effectieve en essentiële stap om meer volume aan haar eigen haar toe te voegen.

Nu, voor het föhnen, brengt Karin kleine hoeveelheden van een voedend serum aan voor gespleten haarpunten. Dit serum bevat argan- en jojoba-olie en beschermt het haar tegen hitte.

Tot slot, wanneer Karin haar haar droogt, doet ze het altijd ondersteboven voor extra volume. Probeer deze truc, het is bijzonder simpel en het werkt echt.

 

 

 

 

  Stap 5: Haar stijlen zonder een stijltang

Een superleuke truc die je kunt gebruiken om je haar te stijlen, is je haar recht met een kwast droog te föhnen. Doe dit met een grote ronde borstel die van keramiek gemaakt is. De warmte zal ernaar overgaan en tegelijkertijd fungeren als een stijltang. Karin verdeelt haar haar niet als ze haar haar gaat drogen, omdat het voor haar net zo effectief is om het haar met de hand te drogen.

Stap 6: Lang haar stylen

Het beste moment om je lange haren te stijlen is na het wassen, dus slechts twee keer per week.
Als je het goed doet en niet te vaak, zal het je haar niet beschadigen.

Shop now

You can use this element to add a quote, content...