Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Samshairextensions.nl geretourneerd moeten worden.

Producten Verzenden 

Wij doen ons uiterste best om de bestelling zo snel als mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen voor 17:00 gedaan worden zullen de volgende dag klaar gemaakt worden voor verzending. Stel het product is niet op voorraad of het gaat om een maatwerk product dan word dit altijd op de betreffende product pagina aangegeven. Op de productpagina's staan altijd maximale levertijden vermeld. Mocht er een reden zijn waarom we de vermelde levertijd niet halen dan word je hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte gebracht. In sales periodes en rondom nationale feestdagen (zoals Nieuwjaarsdag, Pasen, Hemelvaartsdag, Pinksteren, Koningsdag en Kerst) is het mogelijk dat de levertijd iets langer duurt dan gewoonlijk.

Verzendkosten Nederland en België

Het laten verzenden van producten binnen Nederland is gratis. De kosten van het verzenden van een pakket naar België bedragen 10,-Euro.

Retour en Bedenktijd

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Zelfs de kosten voor retour van de klant naar de webwinkel zijn voor de rekening van Samshairextensions.nl.