Hairextensions tips ter Verzorging

Tips voor de verzorging van hairextensions

Ben je op zoek naar een frisse look of wil je stralen tijdens een bijzondere gelegenheid? Dat is begrijpelijk. Elke vrouw wil uniek zijn en een onderscheidende stijl uitstralen. Clip-in hairextensions zijn een fantastische manier om meer lengte en volume aan je haar toe te voegen. En als je kiest voor kwalitatief hoogstaand human hair, dan ziet je haar er volkomen natuurlijk uit.

Vijf verzorgingstips voor je hairextensions

Hier zijn vijf tips en trucs die je kunt gebruiken om je hairextensions in topconditie te houden. Wil je meer verzorgingstips voor je hairextensions, kijk dan op onze pagina: Verzorging hairextensions. Heb je kroeshaar? Lees dan onze speciale verzorgingstips voor dik en dicht kroeshaar.

Voordelen en tips voor hairextensions

  • 1. De Phony Pony: Voor de dagen dat je een lange, golvende paardenstaart wilt, probeer een clip-in paardenstaart voor een volle look. Verberg je natuurlijke haar door het rond de basis van de paardenstaart te wikkelen.
  • 2. Kleurrijk: Voorkom schade door bleken en kies voor clip-in hairextensions in alle kleuren van de regenboog.
  • 3. Experimenteer met pruiken: Pruiken kunnen een geweldige manier zijn om nieuwe kapsels uit te proberen zonder een permanente verandering.
  • 4. Meer volume: Extensions zijn niet alleen geweldig om lengte toe te voegen, ze zorgen ook voor extra volume dat zeker opgemerkt zal worden door familie en vrienden.
  • 5. Bij het krullen van je extensions: maak het haar vochtig voordat je begint met krullen.

De levensduur van je extensions

Je hairextensions kunnen oneindig lang meegaan, mits je ze goed onderhoudt. De levensduur hangt af van hoe jij zelf met het haar omgaat, ongeacht de kwaliteit van het haar of waar je het gekocht hebt. Probeer niet dagelijks te zwemmen met virgin hair extensions. Overweeg het dragen van een cap om je extensions te beschermen tegen chloor en andere onzuiverheden. Voor meer informatie over de prijzen van onze haarextensions, bekijk onze pagina over prijzen.

Shop now

You can use this element to add a quote, content...