Geen shampoo meer?

Wat zit er in je haarproducten?

In deze video legt onze Bianca duidelijk uit waar je wel en niet op moet letten tijdens het kopen van je shampoo. Parabenen, siliconen en sulfaten zijn ingrediënten waar je op moet letten.

Parabenen, siliconen en sulfaten in shampoos

Misschien heb je het al gehoord maar het is tegenwoordig een echte trend om geen shampoo voor de verzorging van je haar meer te gebruiken. En weet je ook dat in 60% van de gevallen het gebruik van shampoo schadelijk is voor je haar? Bekijk deze video en ontdek de voor en nadelen van het gebruik van shampoo in combinatie met je natuurlijke haar.

Geen shampoo meer?
Deze video geeft je meer informatie over of het nu wel of niet verantwoord is om shampoo tijdens het haren wassen te gebruiken. In de fashion wereld schijnt het een echte trend te worden om geen shampoo meer te gebruiken.
Andere interessante onderwerpen: Veel mensen claimen dat het om de gezondheid zou gaan en dat zij om deze reden gestopt zijn met het gebruik van shampoo. Weer een ander claimt dat shampoo niet goed voor je huid zou zijn en weer een ander beweert dat je door shampoo haaruitval kan krijgen. Nieuwsgierig naar waarheid en naar de voor en nadelen?

Geen shampoo meer gebruiken?
Uiteindelijk moet deze vraag op persoonlijk niveau bepaalt worden. Afhankelijk van je afkomst, type haar en nog tientallen andere factoren kan worden bepaald of het gebruik van shampoo wel of niet aan te raden is bij jou. Het is dus raadzaam om eerst meer informatie te vergaren alvorens je besluit om een andere shampoo te gebruiken of voordat je beslist om misschien wel nooit meer shampoo te gebruiken.

Klantenservice Samshairextensions

Geen shampoo meer gebruiken? ben je eindelijk Overtuigd? Wij van Sams hairextension kunnen ons heel goed voorstellen dat je nog steeds vragen hebt na het kijken van deze video. Helemaal wanneer je eigenlijk je hele leven lang al dure shampoo koopt en gebruikt. In dit geval kan je het beste contact opnemen met onze erkende hairstylisten. Deze kan je het makkelijkst bereiken middels de chat rechts onder in beeld.

Shop now

You can use this element to add a quote, content...