Hairextensions AfterPay: Digitale Factuur (Nederland)

AfterPay voert voor Samshairextensions het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte weave haar te betalen.

Samshairextensions heeft er een nieuwe (digitale) collega bij!

Maak kennis met chatbot Sofie! Sofie beantwoordt 24/7 vragen van consumenten over hun betaling of betaaloverzicht. Eenvoudig, laagdrempelig en snel contact met AfterPay. Je kan bij SamsHairextensions.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 100,-. De minimale orderwaarde is 10 Euro,- . Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kan je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website. Nadat jij je bestelling hebt ontvangen, krijg je van AfterPay een betaaloverzicht. Wat wel zo makkelijk is, is dat AfterPay je 30 dagen de tijd geeft om het bedrag over te maken. Je kan zelf kiezen hoe en op welk moment je betaalt. Vanzelfsprekend moet dit wel binnen de betaaltermijn van 30 dagen zijn.

Ideal: De in Nederland meest gebruikte online betaalmethode

✓Gegarandeerde betaling ✓De nummer 1 betaalmethode in Nederland ✓Snel en vertrouwd via de eigen bank Nadat je iDEAL hebt gekozen als betaalwijze wordt je eigen bank geselecteerd. De daadwerkelijke betaling vindt daarna plaats in de vertrouwde omgeving van de website van de bank. In deze omgeving staat de bank garant voor de veiligheid. Koper en verkoper zijn verzekerd van een transparante transactie, zonder verborgen kosten.

Paypal: Reken af met afrekenen

Snel, veilig online betalen? PayPal maakt het mogelijk: geen gedoe met keer op keer creditcardnummers of adresgegevens invullen. Je betaalt met uw e-mail adres en wachtwoord.

Hoe werkt betalen via bankoverschrijving?

Je kunt de aankopen van Hairextensions eenvoudig betalen door middel van een bankoverschrijving. Nadat je jou bestelling bevestigd kun je kiezen voor een betaling middels bankoverschrijving (Bank Transfer). Hier kun je nogmaals uw emailadres controleren en deze bevestigen. Hierna krijg je per email alle gegevens om de betaling over te kunnen boeken. Let op dat je het unieke betalingskenmerk juist overneemt.