Hairextensions Wassen

Hairextensions Wassen

Hairextensions zijn een methode voor het veranderen van het uiterlijk en met name van je haar. Extensions kunnen je haar langer en voller maken. Een belangrijk onderdeel van het onderhouden van hairextensions is de verzorging. Let op: Clip in extensions zijn makkelijker te verzorgen dan de haar bundels die verweven zijn op je hoofd. Deze kan je dus niet losmaken en deze vereisen een andere manier van aanpak. Dit geld ook voor Flip in hair en pruiken zoals Lace wigs. 

Andere interessante onderwerpen:

Hairextensions wassen en drogen

Sams hairextensions geeft veel informatie over de verzorging van haar omdat wij het erg belangrijk vinden dat nieuwe en bestaande klanten op de juiste manier met onze producten omgaan. Doen ze dit niet dat moeten ze vroegtijdig nieuwe haar extensions kopen en dit is niet positief voor onze klant tevredenheid.

Heb je ondanks deze informatie nog steeds vragen? Neem dan contact op met onze vriendelijke klantenservice. Ons fashion blog en onze webwinkel staat vol met enorm waardevolle tips met betrekking tot de verzorging van haar.

Mocht je toch nog een specifiekere vraag hebben dan kan je terecht bij onze hair extension specialisten. Je kan ze bereiken middels de live chat functie rechts onder in je scherm.

Verwijder je haarextensies

1 van de voordelen van clip in extensions is dat ze tijdelijk en gemakkelijk aan te brengen zijn en minstens net zo makkelijk te verwijderen zijn. Het verwijderen van uw extensies zal het wassen veel gemakkelijker maken. Zorg ervoor dat u altijd uw clip in hairextensions verwijderd voor het douchen of zwemmen. Sommigen metalen van de clips kunnen roesten of kunnen anderszins worden beschadigd door water.

Ontdoe je remy hairextensions van onnodige klitten

Hairextensions wassen is net als bij uw eigen haar, het best om te ontklitten alvorens ze te wassen. Hair extensions zijn gevoelig tijdens het drogen en het kan zijn dat er extra zorg nodig is. Helemaal wanneer er klitten zitten in je natuurlijke haar. Als u de klitten met de betreffende hair extension tijdens het droog zijn niet kunt verwijderen, probeer het haar dan nat te maken te ontwarren en opnieuw proberen. Als u nog steeds een hardnekkige klit heeft in uw haarextensions probeer het haar dan volledig te bevochtigen om het vervolgens met een goede conditioner uit te kammen.

Shop now

You can use this element to add a quote, content...