Welke haarkleur past bij jou huidskleur?

Wist je dat een goed passende haarkleur het beste in je naar boven kan halen? Anderzijds wanneer je de verkeerde haarkleur kiest kan je enorm de plank misslaan. Iedere vrouw wil er stralend, knap en gezond uitzien, maar welke haarkleur regelt dit voor je? Onze hairstylisten hebben verschillende kleuren en huidtinten vergeleken. De bevindingen lees je in dit artikel.

Huidskleur en haarkleur perfect matchen

Hopelijk weet je na het lezen van dit artikel welke kleur haar het beste bij je past. Is dit het geval? Kies dan de juiste kleur clip in extensions uit ons ruime online assortiment.

Vergeet nooit de power van de beste kleur haar!

Een knappe haarkleur voor jouw huidskleur!

1. Bleke huid

Veel vrouwen met een bleke huid kiezen asblond als haarkleur, maar het risico is dat je haarkleur precies dezelfde kleur krijgt als je huid waardoor de kleuren te veel in elkaar overlopen. Je kunt met make up een hele hoop verbloemen, maar de kans is groot dat een andere haarkleur beter bij je past. Goudblond werkt namelijk bij een bleke huid bijzonder prachtig. Goudkleur geeft je witte huid een warmere ondertoon, waardoor je er wakker en fris uitziet.

2. Donkere huid

Auburn bruin is de perfecte kleur! Voornamelijk donkere kleuren met warme ondertonen laten de kleur in je gezicht spreken. Combineer donkere tinten met auburn bruin om het contrast tussen huid en haar op te lichten.

3. Lichte huidskleur

Vrouwen met een lichte huid kunnen volgens ons het beste voor chocoladebruin kiezen? Donkere kleuren laten je ogen oplichten LET OP: een té donkere kleur geeft je een harde uitstraling. Kies voor lichtbruine highlights om het geheel wat zachter en natuurlijker te maken en je lokken zullen het beste in je naar boven halen.

4. Lichte huid met sproetjes

Sproetjes geven je lichte huid een warmere uitstraling. Kies voor een rode tint en je sproeten krijgen meer aandacht dan ze verdienen! Je hebt er wel een flinke dosis lef voor nodig.

5. Blanke huidskleur

Bij een blanke huid staat karamel erg mooi. Deze kleur geeft het gezicht een warme gloed.

6. Olijfkleurige huidskleur

Een donkerbruine kleur zal de vormen van je gezicht accentueren. Let op: heb je veel last van onregelmatigheden in je huid? Kies dan voor lichte high-lights, dit zal je huid rustiger laten lijken. Heb je bijvoorbeeld lichte ogen of dikke lippen? Vrees dan niet om voor een donkere kleur te gaan!

Shop now

You can use this element to add a quote, content...