Rhianna, Kim Kardashian en Mindy Kaling staan bekend om het gebruik van hairextensions. Hoe denk je anders dat de meeste sterren in het begin van een matig uiterlijk opeens veranderen in de meest onweerstaanbare look ooit.

Hollywood heeft een geheim: Hairextensions

Sterren zoals Rhianna, Kim Kardashian en Mindy Kaling maken allen zeer veel gebruik van hair extensions. In het verleden hadden haarextensions nog een slechte reputatie denk aan de periode met Britney Spears.

Nu jaren later zijn we enorm opgeschoten op het gebied van kwaliteit en technologie.
Twijfel je nog over het gebruik van haar extensions. Sams hairextensions heeft 4 onderwerpen verzameld waarvan wij vinden dat je die echt moet doornemen alvorens je een beslissing maakt.

1. Wat is jou lifestyle?

In principe bestaan er 3 vormen van hairextensions. De meeste bekende en makkelijkste vorm van haarverlenging is om meer volume en lengte aan te brengen met clipjes haar. Clipin extensions zijn verreweg het meest populairst. Met name vanwege de gebruiksvriendelijkheid.

De tweede optie welke men vaak overweegt zijn Tape extensions. Dit is haar wat bevestigd is aan hoogwaardig en onzichtbaar tape. De gebruiksvriendelijkheid van deze vorm van haar verlenging ligt tevens enorm hoog.

Stel je doet veel aan Yoga dan zijn tape extensions geen goed idee. In dit geval adviseren wij keratine extensions.

2. Zorg dat je de juiste kleur vind. Welke kleur past nou het beste bij jou haar?

Ook al heb je maar een tintje lichter haar gekocht dit verklapt meteen aan de buitenwereld dat je extensions hebt toegevoegd. Veel vrouwen willen dit absoluut niet.

Het meest efficient is wanneer je de kleur van de uiteinden van je haar meet. Dus niet bij het begin bij de wortels.

3. Kwaliteit hairextensions

Synthetische hairextensions zijn natuurlijk het meest betaalbaar. Hou er rekening mee dat dat synthetische haarextensions veel meer glanzen dan ieder ander haar. Hierdoor zie je al gauw dat het om een haar verlenging gaat. Haar va synthetische basis klit vaak heel erg. Nog een punt om rekening mee te houden dus.

Remy extensions zijn de beste haar extensions die je momenteel kan krijgen op de markt. Deze kwaliteit komt het dichtstbij je natuurlijke haar.

4. Verzorging en onderhoud haarextensions

Net als bij natuurlijk haar moet je je hair extensions goed verzorgen. Gebruik een goede shampoo in combinatie met een zachte conditioner om ervoor te zorgen dat jou haar langer mee gaat.

Heb je nog vragen over dit artikel? Neem contact op met onze vriendelijke klantenservice. Je kunt ze het makkelijkst bereiken middels de live chat functie rechts onder in beeld.