Over ons

Samshair verkoopt clipin extensions van de allerhoogste kwaliteit

Naast onze samenwerking met PostNL voor de levering hebben we een unieke samenwerking met Bol.com, Afterpay en Multisafepay. 

e hebben een team van erkende kwaliteits- specialisten, die streng toezicht houden vanaf het fabriceren tot de inkoop van ruwe haren tot de uiteindelijke levering van de Hair extensions. We besteden veel zorg en aandacht aan dit proces zodat we de kwaliteit van onze Remy hair extensions kunnen blijven waarborgen.

Daarnaast bieden we altijd service, advies en persoonlijke aandacht

Sams hair is de eerste partij die eerlijk is geweest tegenover de vrouwelijke doelgroep die al jaren voor de gek gehouden word door vrijwel alle concurrenten. Het haar wat in de webwinkel van Samshairextensions verkocht word is uitsluitend hoogwaardig en duurzaak tempel haar rechtstreeks uit India. 

Wij hebben sinds kort ook meerdere afhaalpunten in de regio Amsterdam en Rotterdam. Op deze manier zorgen wij voor een stukje extra gemak voor al onze klanten. 

De kwaliteit van het haar en van onze clip in extensions is zo goed dat 99% van de klanten terug keert om een vervolg aankoop te doen. Goedkope hairextensions kopen doe je dus in onze webwinkel. Naast haar bundels bieden we een ruim online assortiment. De focus ligt met name op de volgende producten:

  • Clip in hair extensions
  • Flip in hair
  • Tape in extensions
  • Lace wigs
  • Goedkope pruiken
  • Front lace wigs
  • Keratine extensions
  • Synthetische haar verlenging

We zijn continu bezig om ons online assortiment uit te breiden. Dit gebeurd uitsluitend door producten van de allerhoogste kwaliteit.

Het import proces word uitsluitend begeleid door eigen werknemers die allen in het bezit zijn van de juiste certificering. Op deze manier kunnen we altijd onze hoge kwaliteit waarborgen.

Nieuwe en bestaande klanten kunnen profiteren van zeer hoge kortingen. Vraag middels onze webwinkel naar de mogelijkheden.

Onze vriendelijke klanten service staat 24?7 voor alle vrouwen in Nederland klaar. Je kunt bij ons terecht voor vrijblijvend advies op maat. Advies is vaak essentieel willen we de klant tevredenheid hoog houden. Er is niks vervelender dan dat je iets koopt waar je achteraf toch niet zo blij mee bent.

Je kan ook achteraf betalen in de webshop middels Afterpay. Op deze manier kan je gemakkelijk en snel kennis maken met onze producten zonder dat jij je ergens druk over hoeft te maken. Deze service hebben we speciaal geïmplementeerd in onze webshop voor nieuwe klanten. Mede omdat we merkten dat onze concurrenten misbruik maakten van de onwetendheid van de vrouwen in Nederland.