Herkomst Brazilian Hair

Veel verkocht 'Braziliaans haar', aangeboden in deep wave, deep curly en straight textuur, is vaak goedkoop, van lage kwaliteit en zwaar bewerkt om het een aantrekkelijk uiterlijk te geven. De waarheid is echter anders.

Wist je dat Braziliaanse en Peruaanse vrouwen hun haar niet verkopen na het scheren van hun hoofd? Dit wordt echter op grote schaal gedaan door miljoenen vrouwen in India.

Authentiek Indiaas haar

Ontdek de ware herkomst van 'Brazilian hair'

Laat je niet misleiden door bedrijven die beweren Braziliaans haar, Malaysian of Peruvian clip-in hairextensions te verkopen. De waarheid is dat dit haar vaak zwaar bewerkt is en na de eerste wasbeurt of na een paar weken zijn glans verliest en begint te klitten.

Authentiek Virgin haar, rechtstreeks uit de hindoestaanse tempel Tirumala

Echt Virgin haar wordt niet geleverd in deep wavy, deep curly en dergelijke haartexturen. Echt Virgin haar is alleen puur als het komt in wave of straight.

Bij Sams Hair kopen we ons haar direct van de tempels in India. Wij kunnen bewijzen dat ons haar 100% onbewerkt is en dat het haar 100% authentiek is en rechtstreeks afkomstig is van het hoofd van een hindoe vrouw uit India.

De waarheid over haar van AliExpress en Alibaba

Veel van het 'Braziliaans haar' dat je bij onze concurrenten kunt kopen, komt van websites zoals Alibaba en AliExpress. De kwaliteit is vaak ondermaats, omdat dit haar afkomstig is van afval haar dat achterblijft bij een kapsalon na het knippen van een klant. Het haar wordt dan samengeperst tot haarbundels.

Wil je meer weten over de herkomst van 'Brazilian hair' of heb je tips nodig voor de verzorging van je hairextensions? Neem dan contact op met onze gecertificeerde haarstylisten voor vrijblijvend advies.

Tempelhaar uit India: De Ware Oorsprong

Veel webshops in Nederland verkopen haar als 'Brazilian', 'Peruvian' en zelfs 'Mongolian' haar. De waarheid is dat vrouwen uit deze landen hun haar niet verkopen.

Samshairextensions is de eerste aanbieder in Nederland die volledige transparantie biedt over de herkomst van onze clip-in hairextensions. We kopen ons haar rechtstreeks uit de hindoestaanse tempel Tirumala. Ontdek de waarheid achter de wereld van hairextensions bij ons.

Shop now

You can use this element to add a quote, content...