5 redenen voor het gebruik clip extensions

Het gebruik van clip in extensions

In dit blogbericht belichten we vijf redenen om clip in hair extensions te dragen. Iedereen weet dat hairextensions geweldig werken voor extra volume en lengte - dat is geen verrassing. Maar heb je er weleens bij stil gestaan dat clip extensions ook een fantastische manier kunnen zijn om een ​​slecht kapsel te verbergen? Of dat je met een gerust hart kunt experimenteren met kleur zonder enige schade te maken aan je eigen haar?

Het kapsel waar je altijd van droomde

Wat dacht je van dat prachtige kapsel met een mooie volle bos krullen waar je altijd van droomde? Met hairextensions kan je gemakkelijk en snel testen zodat je voor eens en voor altijd weet welk kapsel werkt, en welk kapsel niet werkt. Hier zijn 5 redenen waarom volgens ons hair extensions de moeite waard zijn, om te proberen maar ook om in te investeren! 5 redenen voor het gebruik van clip in extensions

Redenen om clipin-extensions te dragen

1. Lengte van je haar

Heb je jezelf ooit afgevraagd waarom je haar nooit voorbij een bepaald punt groeit? We begrijpen de frustratie van het hebben van haar dat gewoon niet over een bepaalde lengte lijkt te groeien, hoe geduldig je ook bent op ten duur word het gewoon irritant.

Klinkt dit als iets waar je vaker over nadenkt? Of klinkt dit als iets waar je je vaker aan ergert? Dan kunnen hairextensions de perfecte oplossing zijn. Dat lange haar waar je van droomt en naar toe werkt, kan nu makkelijk binnen enkele minuten werkelijkheid worden. Het klinkt te simpel en gemakkelijk toch? Dat is het ook. Lees gauw verder!

Hoe je een slecht kapsel kunt verbergen

Het overkomt de beste van ons. Het handige aan clip in haar is dat je een bad hair day gemakkelijk kunt oplossen.

2. De kleur van je haar

Heb je ooit willen experimenteren met verschillende kleuren in je haar, maar ben je bang dat het er slecht uitziet? Of ben je bang dat je je eigen haar beschadigt? Dit zijn allemaal logische gedachten. Clip in hairextensions zorgen ervoor dat je deze beslissing gemakkelijk kunt maken. Je kunt met verschillende kleuren experimenteren, eindelijk de ombre-trend uitproberen of die highlights toevoegen waar je altijd al naar hebt uitgekeken. Dit alles zonder je zorgen te hoeven maken over eventuele schade op lange termijn aan je eigen haar.

Win win situatie: Niet geschoten is altijd mis

Als je de resultaten niet leuk vindt, kun je ze gewoon uit je haar halen. Geen gedoe en super simpel!

3. Een goede remedie tegen haaruitval

Als je last hebt van haaruitval of dunner wordend haar, dan kan dit gevolgen hebben voor je zelfvertrouwen. Clipin hairextensions kunnen je hierbij helpen. Clip in hairextensions zijn een geweldige bron voor het terughalen van dat volume wat je ooit gehad hebt. We hebben onze clip in haar collectie van 120 gram speciaal ontworpen zodat ze specifiek passen en tegemoet komen aan diegenen die fijner haar hebben.

Van dun en gemiddeld naar dik

Als je op zoek bent naar wat extra glamour, kijk dan niet verder. Hairextensions helpen je dat extra volume te krijgen waar je altijd al van hebt gedroomd. Bij Samshairextensions bieden we verschillende gewichten aan die geschikt zijn voor verschillende haartypes: 120 g, 160 g en 220 g. 20 gram setjes zijn ontworpen voor mensen met fijn haar. 160 g setjes zijn ontworpen voor haar van gemiddelde dikte, als je wat lengte en volume wilt toevoegen en tegelijkertijd toch een natuurlijk uitziend effect wil dan zijn de setjes van 160 gram perfect voor jou. De setjes van 220 gram zijn ontworpen voor diegenen die ofwel heel veel eigen haren hebben en meer lengte of volume willen, of degenen die echt een wauw effect willen.

4. Verander je stijl in slechts een paar minuten

Feit: hair extensions maken elke kapsel direct mooier. Met de extra lengte, het volume en zelfs de kleur van je haar kun je nu eenvoudig elke vlecht, knot of paardenstaart volumineuzer en opvallender maken. Vaak hoef je niet eens je hele set haar te gebruiken om meer volume in je eigen haar te krijgen; alleen het gebruik van een paar clipjes met haar kan genoeg zijn om het gewenste effect te krijgen waar je over droomde. De opties zijn eindeloos! meer lengte en volume voor je vlechten 

Laten we eerlijk zijn - we hebben allemaal wel eens in een situatie gezeten waarin je probeert te beslissen of het de moeite waard is om vroeg wakker te worden om die extra inspanning aan je haar te doen, of om 30 minuten langer te slapen. Het geweldige aan clip in hair? Het kost letterlijk een paar minuten om ze te bevestigen. Met hair extensions kun je tijd besparen en tegelijkertijd tijd er goed uit zien. Haarextensies zijn altijd een geweldige manier om je look te klaar te stomen voor een bruiloft, of een eigenlijk elke speciale gelegenheid! Behaal die droom krullen voor je trouwdag, of haal die lange, weelderige lokken tevoorschijn voor een speciale avond waar je naar uit hebt gekeken.

5. Haar verlenging zonder je eigen haar te beschadigen

Een van de grootste voordelen aan clip in extensions is dat het ze weinig tot geen schade aan je eigen haar veroorzaken, in tegenstelling tot andere haar verlenging alternatieven. Het is wel belangrijk dat je de clipjes op de juiste manier bevestigd.

Een ander groot voordeel is toch wel dat je het beste van beide werelden krijgt - wie houdt er niet van om de optie te hebben tussen lang en kort haar? Als je vragen hebt over de clip extensions van samshairextensions of wanneer je meer informatie wilt over ons bedrijf, aarzel dan niet om ons een e-mail te sturen op info@ samshairextensions.nl. We zullen je graag helpen!

Shop now

You can use this element to add a quote, content...