Tips kroeshaar

Tips voor krachtig mooi kroeshaar

Meest gestelde vragen kroeshaar

De meeste vrouwen die niet gezegend zijn met een mooie bos lang haar met krullen willen vaak hairextensions zodat ze meer wave of krullen krijgen. Vrouwen die juist heel veel krullen hebben willen vaak het tegenovergestelde en dat is straight haar.

Kroeshaar wassen

Het is niet verstandig om je hairextensions of natuurlijke kroeshaar vaak te wassen. Max 3 keer per week maar nooit meer. Je haar word droog en vaal wanneer je ze te vaak wast. In de meeste hair conditioners en shampoos zitten chemische stoffen die je haar droog maken en in sommige gevallen kunnen deze stoffen bijdragen aan haaruitval.

Koop geen goedkope rommel dit is slecht voor  je haar

Over conditioners gesproken het is wel belangrijk dat je een hoogwaardige conditioner gebruikt zolang deze maar van de hoge kwaliteit is. Met andere woorden: Koop geen goedkope rommel dit is slecht voor  je haar.

Wanneer je kroeshaar hebt is het extra belangrijk dat je de juiste verzorgingsmiddelen gebruikt. Zo blijft je haar lekker zacht, glanzend en je behoud zo de natuurlijke veerkracht van het haar.

Dik en dicht kroeshaar

Tips voor dik kroeshaar

  • Gebruik kokosolie
  • Gebruik een stoffen doek voor het afdrogen van je haar
  • Gebruik satijnen beddengoed voor het slapen

Voor dames met heel dik en dicht kroeshaar is pluizig en droog haar een veel voorkomend probleem. Wanneer je je haar net gewassen hebt kan je deze het beste afdrogen met een stoffen doek.

Slapen met satijnen beddengoed is een echte pre. Er zijn ook speciale haar maskers te vinden die met name erg goed zijn wanneer je het gebruikt net voor het slapen gaan.

Heb je last van roos? Gebruik dan de welbekende klassieker kokosolie. Dit werkt perfect in combinatie met kroeshaar. Het geeft een mooie glans, geur en het houd je kroeshaar lekker zacht.

Het is belangrijk dat je niet teveel verschillende middelen gebruikt voor het bewerken van je haren. Stijlen is met name erg slecht voor je natuurlijke haar. Als je toch besluit om iets te gebruiken kies dan voor een vocht regulerend middel zoals Bio Silk Therapy. Dit beschermd het haar tegen hitte van styling tools.

Vragen? Neem gerust contact op!

Heb je nog meer vragen met betrekking tot de verzorging van kroeshaar? Neem dan contact op met onze haarstylisten. Dit kan je makkelijk doen middels de live chat functie rechtsonder in beeld.

BEAUTY

WAAROM CLIP IN EXTENSIONS

KRULLEN

KRULLEN MAKEN MET EEN KRULTANG

Handige informatie voor kroezend haar

Stel je heb net je haren of clipin hair extensions gewassen. Welke haar dracht is dan het meest gezond in combinatie met de beste look?

Op deze pagina vind je handige tips voor verschillende situaties welke betrekking hebben op zowel natuurlijk haar als clip extensions. Wil je liever sneller resultaat? Kies dan voor een keratine behandeling van Samshairextensions.nl.

Shop now

You can use this element to add a quote, content...