Clip in Hair VS Tape in Hairextensions

Ben je oriënterend en wil je graag de belangrijkste verschillen weten tussen clipin extensions en tape extensions? Lees dan verder op deze pagina.

De verschillen tussen Clip in hair extensions en tape hair extensions worden in dit artikel duidelijk uitgelegd. Welke hair extensions methode werkt het beste? Welke verlenging is het meest populair? Op deze pagina leggen we stap voor stap uit wat de positieve en negatieve elementen zijn van clip in extensions en Tape in extensions.  

Clip in extensions zijn de minst permanente extensions van het moment. Het weave haar bevat kleine gebruiksvriendelijke clipjes die handig zijn vastgenaaid. In de regel bevat één set clip in hair extensions gewoonlijk acht of negen banen. Deze banen kun je eenvoudig bevestigen op verschillende plekken op het hoofd. Dit zorgt ervoor dat je gemakkelijk meer lengte en volume kan toevoegen op de juiste plekken. 

Voordelen Clip in haar: Comfort, snelheid en gemak m.b.t. het bevestigen. Je kunt zelf bepalen hoeveel lengte en volume je waar en wanneer toevoegt. Clip extensions zijn erg veilig. Je natuurlijke haar zal niet worden beschadigd door deze methode. 

Nadelen Clip in haar: Je kunt ze niet dragen tijdens het slapen. Wanneer je clip in extensions koopt van lage kwaliteit loop je het risico dat de clipjes los gaan zitten. Dit is erg vervelend en tevens kan het op deze manier schade toe brengen aan je hoofdhuid. Wanneer je bij Samshairextensions koopt, heb je te allen tijde de garantie dat dit nooit meer gebeurd. 

Clipin ponytail: Nu scherp geprijsd!

Deze clipin haar verlenging bezorgt jou de ultieme paardenstaart. Altijd al een mooie lange paardenstaart gewild?

Je eigen haar groeit simpelweg niet hard genoeg maar je wilt toch lang haar? Dan is dit haarstuk wat voor jou. Binnen een paar seconden veranderen jij je uiterlijk en heb je een mooie volle lange staart. In plaats van de klassieke haar klemmen die je vroeger op je hoofd moest vast klemmen bieden wij nu een ponytail met clipjes. Dit doet geen pijn in vergelijking met de klassieke klemmen. Naast dit voordeel profiteer je ook nog van een onweerstaanbare en natuurlijke look. 

4 voordelen ponytail: 

1. Betaalbaar

2. Snel bevestigd

3. Gebruiksvriendelijk

4. Hoogwaardige kwaliteit

Nieuwsgierig naar dit product? Neem contact op middels de live chat functie. 

Tape in hairextensions Deze hair extension methode staat wereldwijd bekend als effectieve haarverlenging. Speciaal ontworpen voor vrouwen die opzoek zijn naar een meer permanentere methode voor het verlengen van haar. Tape in hair bestaat uit weavehaar welke aan beide zeiden dubbelzijdig tape bevat. De tape word bij de wortels van het haar (dicht bij de hoofdhuid) geplakt. Het resultaat: Een langdurige haar verlenging. 

Voordelen Tape in haar: Je kunt tape in hair extensions 8-9 weken dragen. Tijdens deze periode kun je de extensions minimaal vier en maximaal zes keer in en uit doen. Dit is alleen mogelijk bij hoogwaardige tape in hair extensions. Tape extensions zien er erg natuurlijk uit. Wanneer goed ingebracht is het haast onmogelijk om te kunnen zien dat het om een haar verlenging gaat. 

Nadelen Tape in haar: Als deze extensions niet correct worden aangebracht dan kan het zijn dat het haar niet goed vastgeplakt zit. Je hebt ervaring met haar verlenging nodig wil je gebruik maken van tape extensions. Wanneer je dit haar wilt verwijderen dan zijn hier altijd 2 mensen voor nodig. 

Conclusie: Clip in extensions VS tape hair extensions wie heeft er gewonnen? Deze 2 populaire vormen van haar verlenging zijn extreem moeilijk te vergelijken met elkaar. Deze 2 methodes hebben ieder heel andere voordelen. Ze hebben ook erg uiteenlopende beperkingen.

Wij van Samshairextensions zijn erg blij met beide vormen van haarverlenging. Variatie is erg belangrijk omdat iedereen een andere leefstijl en behoeftes heeft.

Shop now

You can use this element to add a quote, content...