Full Lace Wigs & Frontal Lace Wigs de verschillen

Dit artikel gaat over de verschillen van Frontal en Full Lace wigs die momenteel in de omloop zijn.

Full Lace wigs vs Frontal lace wigs

Lace wigs zijn erg populair deze dagen. Een Lace wig is een duurzaam vaak handgemaakte pruik. Heb je liever een andere manier om je haren meer volume of lengte te geven? Probeer dan onze populaire clip in extensions.

Populaire pruiken

Deze pruiken zijn makkelijk in gebruik en bieden de gebruiker erg veel voordelen. Er zijn momenteel veel verschillende modellen in de omloop en de één draagt graag een wig omdat hij of zij aan haar verlies lijd. En de ander koopt graag wigs omdat die simpelweg vaker een andere haar style wil. Vrouwen die besluiten om voor de eerste keer een lace wig te kopen kennen vaak niet de verschillen tussen de welbekende front lace wig en de full lace wig. Het verschil tussen deze twee modellen is zo klein dat een vergissing zo is gemaakt. Deze pruiken worden op internet massaal aangeboden zonder dat de betreffende webwinkels daadwerkelijk kennis hebben over deze populaire producten. 

 

Full Lace Wigs van 100% human hair

Deze pruik is de meest gebruikte. Veel tv sterren maken gebruik van deze haar stukken. Een full lace wig is gemaakt van een cap die over het hele hoofd past. Aan deze cap is 100% human hair bevestigd. De bevestiging en de productie hiervan is volledig handgemaakt. De standaard remy lace wigs bevatten vaak een strip met stretch lace op de plek van de kruin. Dit is voor een stukje comfort in verband met de nieuwe natuurlijke haren die vaak onder de cap groeien. Deze stretch helpt ook bij het op maat maken van de pruik zodat hij comfortabel gedragen kan worden door de gebruiker. Wanneer je een hoogwaardige handgemaakte lace wig koopt dan kan je de pruik op vele manieren bevestigen. Wanneer dit goed gebeurd is het vrijwel onzichtbaar. Dit betekend dat niemand ziet dat de drager in kwestie een 100% natuurlijke look geniet.

Frontal lace wigs

Frontal lace wigs zijn toch nog de meest praktische oplossing op het gebied van duurzame pruiken. Je kan de wig gemakkelijk en veilig bevestigen zonder dat je ook maar een beetje pijn hebt. Bij de productie zijn geen chemicaliën gebruikt en je kan deze populaire haar stukken gemakkelijk bevestigen maar ook weer verwijderen. Een lace front wig of beter gezegd een human hair lace front wig, synthetisch lace front wigs, silky straight lace front human hair wig, yaki straight lace front human hair wig, body wave lace front human hair wig etc), De lace cap is vaak wijder aan de voorkant en net als de traditionele pruik is deze aan de achterkant machine geweven. Lace front wigs zijn meestal gelijmd aan de voorkant en zijn berust met gebruiksvriendelijke strips die men zelf op maat kan maken. Je kunt ze strakker maar ook wijder instellen.

Shop now

You can use this element to add a quote, content...