Flip in Hair

In een mum van tijd meer lengte en volume toevoegen aan je haar met de Flip in Hair extensions van Samshairextensions.nl. Ontworpen voor optimaal draaggemak. Samshairextensions heeft de hoogste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Beschadigt het haar niet.

Flip in hair extensions kopen?

Onze Flip in extensions zijn vergelijkbaar met clip in extensions. Het verschil is dat deze haar strook niet aan eigen haar bevestigt word door middel van clipjes. Dit gebeurd namelijk door middel van een onzichtbaar draadje. Meer weten? Bekijk onze veel gestelde vragen Voordelen Flipin hair

  1. Beschadigd het haar niet
  2. Snel en makkelijk verwijderen
  3. Gemakkelijk en snel bevestigen
  4. Je hebt geen hulp nodig voor het bevestigen
  5. Onzichtbaar: Niemand ziet dat je haar verlenging gebruikt.

Flip in hairextensions bevestigen

De bedoeling is dat je de “flip in” net achter je haargrens bevestigd om hem vervolgens voorzichtig over de bolling van je hoofd te trekken.

Wanneer dit goed gebeurd heb je als resultaat een prachtige, natuurlijke en onzichtbare haarverlenging! Met deze manier van haarverlenging voorkom je beschadiging aan je eigen haar. Daarnaast is het momenteel de meest makkelijke manier om je haren te verlengen.

Het gemak van Flipin extensions

Met Flip in haar zul je niet snel last krijgen van hoofdpijn doordat Flip in hair licht van gewicht is. Deze vorm van verlengen kan je gebruiken in de ochtend wanneer je je verslapen hebt of wanneer je een avondje gaat stappen.

Voordelen voor nieuwe klanten

Geniet van de vele voordelen welke wij bieden aan met name nieuwe klanten. Wij weten als geen ander hoe moeilijk het is om in deze tijd nieuwe klanten te werven.

Wij hebben gemerkt dat wanneer klanten voor het eerst een aankoop doen in onze winkel vaak wat huiverig zijn door bestellingen die zij gedaan hebben bij dubieuze internet verkopers met enkel en alleen een Instagram of Facebook pagina.

Om vertrouwen te winnen en om het online bestellen van goedkope hairextensions zo laagdrempelig mogelijk te maken hebben we meerdere betalingsmogelijkheden toegevoegd aan onze webwinkel.

Vriendelijke klantenservice Samshairextensions.nl

Weet je niet goed welke structuur, haar lengte of gewicht nu het beste bij jou past? Of heb je andere vragen over onze populaire flip in extensions?

Neem contact op middels de live chat functionaliteit rechts onderin in beeld. Je kunt ook het contact formulier invullen of je kunt in gesprek gaan met onze vriendelijke klantenservice via Facebook. Vertel je behoefte en doelstellingen aan onze haar stylisten zodat zij jou van advies op maat kunnen voorzien.

Shop now

You can use this element to add a quote, content...