Hairextensions laten zetten

Hairextensions laten zetten

Iedere vrouw die zich een beetje verdiept in de fashion wereld en die zich graag wil verrijken met meer volume en lengte aan eigen haar heeft wel eens gehoord van hair extensions. Afhankelijk van welke clip in extensions of weave haren je laat zetten kunnen de kosten behoorlijk oplopen. 

Het laten zetten van hairextensions

De meeste vrouwen hebben niet de mogelijkheid om hun haarverlenging eigenhandig aan te brengen. En ja het haar op zich zelf heeft ook al een behoorlijk prijskaartje en er bestaat altijd een risico dat wanneer je er zelf mee aan de slag gaat dat je er een zooitje van maakt en dat de haarextensions niet meer bruikbaar zijn. In dit geval heb je alles voor niets gedaan en kan je je nieuwe haar weggooien.

Remy Hair extensions kopen en laten zetten

Onze erkende en gecertificeerde haar stylisten helpen u graag verder met het zetten van haar extensions. Onze medewerkers hebben meer dan 5 jaar ervaring in het zetten van de hairextensions. Je kunt eenvoudig een afspraak maken middels de live chat functie op onze website. Je kunt ook een afspraak maken middels verschillende social media platformen zoals Facebook, Twitter en Instagram.

Wanneer je een verzoek achterlaat dan zal een erkend haar specialist van Samshairextensions contact met je opnemen om eerste je wensen en behoeftes in kaart te brengen. Vervolgens zal er een afspraak met je ingepland worden voor het zetten van je nieuwe hair extensions.

Klantenservice en voorwaarden

Wanneer je extensions laat zetten bij Samshair dan krijg je altijd 6 maanden garantie. Deze garantie is geldig op de kwaliteit van de ingezette haren. Wanneer er bijvoorbeeld binnen een maand weer iets losgaat dan kan je zonder afspraak terugkomen zodat wij het haar kunnen herstellen.

Je kunt een afspraak maken voor het zetten in de regio Amsterdam en Rotterdam. Je kan alleen een afspraak maken wanneer je het haar ook in onze webwinkel gekocht hebt. Waarom? Puur om het feit dat wij de kwaliteit van het haar niet kunnen garanderen wanneer je het niet bij ons gekocht hebt.

Shop now

You can use this element to add a quote, content...