Welke clip in extensions passen bij jou?

Of misschien behoort weave haar  bij jou? Dit is vaak een complexe vraag want niet al het haar is gelijk. Misschien heb je een hele stijle haardos of juist veel krullen. Ieder merk hairextensions beschikt over zijn eigen natuurlijke kwaliteit. Het komt voor dat als je de haren wast de textuur vaak anders is dan als het is ingebracht.

Sommige haarextensions zijn stijl maar geven toch een gematigde slag. Laat je daarom goed informeren over welke clip in extensions er het beste in je haar passen. Wanneer je van jezelf een flinke bos krullen hebt dan is het des te belangrijker dat je weet hoe je krullen met clip in extensions kunt mengen. En dat je weet welke clip in hair set het beste bij je past.

Er zijn veel tinten, afmetingen/lengtes, texturen en merken. In dit artikel zullen we de merken beschrijven. Als je een juist afzonderlijk tip wilt, maak dan een advies afspraak bij Samshairextensions.nl. We kunnen namelijk zoveel vertellen over clip in hairextensions. Voordat je een keuze maakt is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent.

Wat is de herkomst van het haar

welke clipin extensions

Alle merken waar samshairextensions haarverlengingen van gebruikt zijn afkomstig van menselijk haar. De Clip in hair extensions die Samshairextensions.nl gebruikt komen uitsluitend uit de tempels van India.

De haren zijn afkomstig van de meest welvarende tempels van de hele wereld. De tempel word bezocht door miljoenen vrouwen die vervolgens hun mooie dikke haar afscheren en offeren aan de goden.

Alle haren zijn accuraat wegschoren zodat alle haar schubben in dezelfde kant liggen. Haren uit India zijn van een uitzonderlijke perfecte hoedanigheid omdat het haar niet bloot heeft gestaan aan chemische bewerking zoals verven en permanenten.

Leer de kwaliteit van haar herkennen

Welke clip in extensions van chinese afkomst zijn vaak te herkennen aan de affreuze kwaliteit. Dit haar is vaak erg stuk en na meerdere weken en na meerdere wasbeurten zal je zien dat het haar langzaam uit elkaar valt De schubben laag is gewassen met scheikundige behandelingen zodat de hairextensions buigzamer worden. Tegelijkertijd word het haar erg droog door dit proces. Dit bewerkte haar word vaak verkocht als Indian hair of Brazilian hair . Het vervelende is dat je in de eerste instantie nergens aan kunt zien of dit haar van slechte kwaliteit is.

Pas na een aantal weken en na meerdere wasbeurten zal je de verschillen duidelijk opmerken. Toch zijn er manieren om dit soort hair en clipin extensions te herkennen. Vaak worden het haar samengebonden door een goud of zilverkleurig bandje. En natuurlijk valt het haar op door het enorme prijsverschil. Wanneer je haarextensions laat zetten worden helaas vaak chinese hairextensions gebruikt. Samshairextensions werkt uitsluitend met 100% Remy human hair uit India.

Populaire hairextensions

Original Flip in hair Iedereen die gebruik maakt van clip in hair heeft zich ook wel eens verdiept in Flip in hair. Deze methode van haarverlenging is enorm populair. Het is 100% veilig en je kunt deze extensions zelf zonder hulp bevestigen. Meer weten? Bekijk de veel gestelde vragen over Flipin-extensions. Flip in extensions zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en merken. Samshairextensions verkoopt een eigen exclusief label en de original flip in hairextensions.

Deze haar verlenging is alleen verkrijgbaar in een stijle structuur. De structuur body wave en krullend haar zijn beiden een indicatie dat het haar bewerkt is. Samshairextensions wil uitsluitend de hoogste kwaliteit verkopen en daarom is de beslissing gemaakt om alleen straight Flip in haar te verkopen. Voor meer informatie over onze producten kun je ons youtube channel bezoeken of onderstaande video bekijken.

Jet Black clip in extensions SamsHairextensions.nl

Jet black clip in hair extensions. Op deze video kun je heel goed zien hoe mooi het haar van Samshairextensions is. Double drawn hairextensions voor glanzend, vol en dik haar.

Shop now

You can use this element to add a quote, content...