Veel gestelde vragen Flip in Hair Extensions

Op deze pagina vind je een verzameling veel gestelde vragen (FAQ) Met betrekking tot Flipinhairextensions.

Meest gestelde vragen Flip in extensions

Let op: Tijdens vakantie dagen kan het zijn dat er langere levertijden zijn dan je van ons gewend bent. Als je vragen hebt over de levering van onze flip in extensions maak dan gebruik van de live chat functie rechtsonder in beeld. Veel gestelde vragen flip in hair extensions 

1. Zijn de Flip in extensions van Samshairextensions gemaakt van 100% human hair? Ja vrijwel al onze flip in hair extensions zijn gemaakt van 100% human hair tenzij anders staat aangegeven op de betreffende product pagina. In tegenstelling tot andere webwinkels voegen wij geen synthetisch haar of dierenhaar toe. 

2. Kan ik het haar permanenten, verven of stijlen? Ja, dit is mogelijk gezien het feit dat SamsHairextensions 100% Flipin human hair levert. Bedenk wel dat het om Virgin hair gaat en dat verven niet ten goede komt van het haar. Mocht je niet tevreden zijn met de kleur dan kan je contact opnemen met onze klantenservice. Je kan tegen een kleine vergoeding je flip in haar ruilen voor een ander setje met de juiste kleur. 

3. Hoelang gaan de extensions mee? Mits je het haar goed verzorgt dan kan je minimaal 3 tot 6 en maximaal 9 maanden doen met dit haar. 

4. Wat betekend 100% tevredenheids garantie? Stel je bent niet 100% tevreden met de flip in haar extensions dan kan je het betreffende product binnen 14 dagen terug sturen. Het is mogelijk om het product te ruilen of om het door jou betaalde bedrag in zijn geheel terug te krijgen. Voor meer details hierover bezoek je de pagina 100% tevredenheidsgarantie.

Shop now

You can use this element to add a quote, content...