Verzorging Hairextensions

Verzorging Hairextensions

Deze pagina bevat zes korte alinea's welke je voorzien van betrouwbare informatie rondom hairextensions verzorging.

  • Verzorging
  • Verven
  • Zwemmen
  • Draagtijd
  • Verwijderen
  • Garantie

Verzorging natuurlijk haar en remy hairextensions

Deze pagina geeft je informatie over hoe je het beste om kunt gaan met je human hairextensions of clip in extensions.
Sams hair vind het erg belangrijk dat je zo lang mogelijk kunt genieten van je gekochte haar extensions. Door je haren op de juiste manier te verzorgen blijft je haar veel langer mooi en heb je dus veel meer genot van je extensions.

Clip in hair mengen met krullen

Garantie haar extensions

Wanneer je hairextensions laat zetten door onze gecertificeerde en erkende haar stylisten heb je altijd 6 maanden garantie mochten er extensions uitvallen. Wanneer je bovenstaande verzorgingstips toepast dan zul je zeker geen beroep hoeven te doen op de garantie van het haar.

Verwijderen hairextensions

Wil je haarschade voorkomen? Zorg dan dat je hulp krijgt van een gecertificeerde kapper en haar specialist bij het verwijderen van het haar. Doe je dit verkeerd dan heb je een groot probleem en bestaat er een grote kans dat je haarschade veroorzaakt aan je eigen natuurlijke haar. Wij adviseren om uitsluitend op professionele wijze jou hairextensions te laten verwijderen. De haar stylisten in onze salons werken uitsluitend met de allerbeste producten voor de verzorging van hairextensions.

Draagtijd hair extensions

Gemiddeld kun je onze hair extensions 6 maanden dragen. Neem vrijblijvend contact op met onze haar specialisten voor een gericht advies. Afhankelijk van je levensstijl zullen ze een gepast product adviseren.

Kan je remy hair extensions verven?

Afhankelijk van de kwaliteit zijn hair extensions prima te verven. Ontkleuren kan je beter niet aan beginnen. Het haar vaker dan tweemaal kleuren is af te raden.

Zwemmen met je hairextensions

Afhankelijk van de kwaliteit van het gekochte haar kan je gerust zwemmen met je haar. Met onze extensions kan je zelfs naar de sauna indien gewenst. Wij geven wel het advies om je haar in een knot of vlecht te dragen wanneer je gaat zwemmen. Bij veel van onze producten leveren we gratis een speciale badmuts mee welke je op kan zetten tijdens het zwemmen. Zorgt dat je na het zwemmen met hair extensions je haar goed uitwast met shampoo of hairconditioner. Dit is belangrijk om je haar te beschermen tegen chloor en zout water wat vaak in de zwembaden van Nederland zit.

Invest in your hair you wear it everyday

Tip ter verzorging van je hairextensions

Wanneer je haar nat is kan je er beter niet mee gaan slapen. Dit om klitvorming te voorkomen.

Verzorging hairextensions

Heb je net hair extensions laten zetten? Dan mag je het haar minimaal 36 uur niet wassen. 1 van de redenen hiervan is dat de bondingen aan de binnenkant kunnen uitharden.

Welke voeding moet je gebruiken voor je hairextensions?
Er zitten bondingen tussen de hoofdhuid en hairextensions waardoor het haar geen voeding krijgt.

Wanneer je lang met je haarextensions wil doen dien je deze dagelijks of in ieder geval wekelijks te verzorgen met speciale verzorgingsproducten speciaal voor hair-extensions.

Verzuim je bovenstaande acties toe te passen dan lopen je nieuwe haren het risico droog en dof te worden. Producten met ingrediënten zoals fruit kan je beter vermijden.

Verzorging en borstelen van je haar extensions

Gemiddeld verliest een mens tussen de 90 en 130 haren per dag. Normaal gesproken vallen deze haren op de grond of belanden ze in je kam of borstel.
Wanneer je gebruik maakt van hair-extensions dan spaar je dit haar als het ware allemaal op en zullen ze je hooft verlaten wanneer je het haar permanent uit doet.

Wil je klitvorming voorkomen? Zorg dan dat je het haar minimaal 3 keer op een dag gelijkmatig borstels
Het is erg belangrijk dat je tijdens het kammen al het haar borstelt. Ook het haar dichtbij je hoofdhuid zodat de plek waar de hairextensions aan bevestigd zijn ook klitvrij blijft.
Wanneer je met je handen door je haar gaat kun je gemakkelijk voelen er plekken zijn die lichtelijk vast zijn gaan zetten. Zorg dat je tijden de wekelijkse borsteling deze plekken goed doorborstelt.

Shop now

You can use this element to add a quote, content...