Verzorging weave hair extensions

Wil je graag goede en duurzaam weave haar kopen

Dan is Samshairextensions de partij waar je moet zijn. Niet alleen haar van synthetisch materiaal maar ook van echte en goedkope artikelen. Er zijn tegenwoordig zoveel aanbieders dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Vaak worden consumenten op internet belazerd waar ze bij staan en dit is erg slecht voor de markt. Om de liefhebber van haar een klein beetje tegemoet te komen heeft het team van Samshairextensions iets bedacht.

Klanten kunnen nu achteraf betalen met Afterpay en iedereen profiteert van 100% tevredenheidsgarantie. Heb je nog vragen? Neem contact op met onze vriendelijke klantenservice. Ondanks de hoge kwaliteit van ons weave hair, blijft het belangrijk dat je het haar goed verzorgt. De verzorging van je weave haar is net zo belangrijk als het verzorgen van je eigen haar. Goed onderhouden hairweave kan ongeveer 12 weken worden ingehouden. Na deze periode kan je het beste het haar verwijderen ter bescherming van je eigen natuurlijke haar. Na een korte periode kan het haar weer worden hergebruikt. 


Brazilian hair weave 100% human hair
Brazilianhair is momenteel het meest populair onder de vrouwen en onder iedereen bij wie hairextensions een gewild product zijn. Tegenwoordig worden extensions aangeboden in verschillende degradaties maar uiteindelijk wil de consument het land van herkomst weten. De meest voorkomende landen zijn:
  • Peru
  • Brazilië
  • China
  • Japan
  • India
Braziliaans haar is voornamelijk zo gewild en populair vanwege de mooie glans welke duidelijk zichtbaar is op het haar. Mooi glanzend en dik haar dat is waar je braziliaanse weave aan herkent. Brazilian weave kopen? Neem dan eens een kijkje in de webshop. We staan bekend om ons ombre weave. 

Clip extensions voor meer gemak

Clip in extensions oftewel clip in hair extensions zijn inderdaad ontworpen voor meer gemak. In plaats van het kopen van losse haarbundels koop je nu dezelfde bundels maar dan voorzien van een clipje. Dit clipje bevestig je eenvoudig aan het haar zodat je vervolgens simpel weg het gekochte haar kunt vastklikken aan je eigen haar.

Naast de populaire vormen weave haar zoals clipextensions heb je nu ook de Flip in extensions. Deze zijn momenteel opkomend en razend populair. Wil je meer weten over deze vorm van Fashion of wil je voordelig deze producten bestellen? Neem dan contact op met de vriendelijke klantenservice. Heb je vragen? Dan kun je ook rechtstreeks bellen.

Geef je de voorkeur aan een chat gesprek met 1 van onze herkende haar specialisten? Onze haar specialisten zijn gecertificeerd ANKO haarwerkspecialisten.

Wij vinden het belangrijk dat nieuwe en bestaande klanten voldoende informatie tot hun beschikking hebben om een beslissing te kunnen maken over welk product het beste bij hun aansluit. Dit is de reden dat wij een directe lijn hebben geopend voor vragen over ons hairweave.

Klantenservice  Samshairextensions

Je kan onze vriendelijke klantenservice ook bereiken via social media zoals Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest. Mocht je liever willen chatten dan behoort dit zeker tot de vele mogelijkheden. Wanneer je onze webwinkel bezoekt zie je rechtsonder in beeld een roze balk. Wanneer je hier op klikt heb je de mogelijkheid om direct contact te leggen met 1 van onze erkende en gecertificeerde haar specialisten.
Tevens zijn wij als Samshairextensions een door SEMH erkende leverancier

Sinds kort hebben we meerdere afhaalpunten waar wij een intensieve samenwerking mee realiseren. Met name in de regio Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Vraag via onze website naar de mogelijkheden. Weavehaar kopen doe je veilig en voordelig in de webshop van sams hair extensions. Haar weave kopen is tegenwoordig erg lastig omdat er heel wat bedrijven zijn die de verkoop van hair weaves grotendeels online doen. Helaas zitten er ook partijen tussen die beweren haar producten van hoge kwaliteit aan te bieden maar wanneer de consument het product eenmaal in handen heeft blijkt niks minder waar te zijn.

Je hebt nu ook de mogelijkheid om uw product 4 weken na het weave haar kopen pas te betalen via Afterpay. De meeste haar verlengingen zijn 100% Virgin hair. Naast de gewone producten kun je nu ook clipin extensions en pruiken zeer voordelig bestellen. Dit bedrijf heeft ook een afhaalpunt in Driebruggen en een fysieke winkel in Emmeloord.

Shop now

You can use this element to add a quote, content...