Duurzame weave hair extensions

Wil je graag goede en duurzaam weave haar kopen

Dan ben je bij Samshairextensions aan het juiste adres. Wij bieden niet alleen synthetisch haar, maar ook echt haar voor scherpe prijzen.

In de huidige markt, waar het wemelt van de aanbieders, is het makkelijk om het overzicht te verliezen. Helaas komt het maar al te vaak voor dat consumenten online worden misleid, iets wat wij ten zeerste betreuren.

Om haarliefhebbers tegemoet te komen, bieden we bij Samshairextensions de mogelijkheid om achteraf te betalen met Afterpay, compleet met een 100% tevredenheidsgarantie.

Heb je vragen? Onze vriendelijke klantenservice staat klaar om je te helpen. Het is cruciaal om je weave hair goed te verzorgen, net zoals je eigen haar.

Een goed onderhouden hairweave kan tot ongeveer 12 weken blijven zitten. Na deze tijd is het aan te raden het haar te verwijderen om je eigen haar te beschermen. Na een korte pauze kun je het haar opnieuw gebruiken.

Brazilian hair weave 100% human hair
Braziliaans haar is momenteel enorm populair, dankzij de prachtige glans en dikte. Als je op zoek bent naar kwalitatieve Brazilian weave, kijk dan zeker eens in onze webshop. Wij staan bekend om onze prachtige ombre weaves.

Clip extensions voor extra gemak
Clip in extensions zijn ontworpen voor gemak. In plaats van losse haarbundels, koop je bundels met een handig clipje dat je eenvoudig in je eigen haar klikt.

Naast clipextensions bieden we ook Flip in extensions aan, die momenteel erg populair zijn. Voor meer informatie over deze trendy producten, neem contact op met onze klantenservice.

Onze haar specialisten zijn gecertificeerde ANKO haarwerkspecialisten, klaar om al je vragen te beantwoorden. We vinden het belangrijk dat je voldoende informatie hebt om een weloverwogen keuze te maken. Daarom staan we altijd klaar om je vragen over onze hairweave producten te beantwoorden.

Klantenservice  Samshairextensions

Je kan onze vriendelijke klantenservice ook bereiken via social media zoals Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest. Mocht je liever willen chatten dan behoort dit zeker tot de vele mogelijkheden. Wanneer je onze webwinkel bezoekt zie je rechtsonder in beeld een roze balk. Wanneer je hier op klikt heb je de mogelijkheid om direct contact te leggen met 1 van onze erkende en gecertificeerde haar specialisten.
Tevens zijn wij als Samshairextensions een door SEMH erkende leverancier

Sinds kort hebben we meerdere afhaalpunten waar wij een intensieve samenwerking mee realiseren. Met name in de regio Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag.

Vraag via onze website naar de mogelijkheden. Weavehaar kopen doe je veilig en voordelig in de webshop van sams hair extensions. Haar weave kopen is tegenwoordig erg lastig omdat er heel wat bedrijven zijn die de verkoop van hair weaves grotendeels online doen. Helaas zitten er ook partijen tussen die beweren haar producten van hoge kwaliteit aan te bieden maar wanneer de consument het product eenmaal in handen heeft blijkt niks minder waar te zijn.

Je hebt nu ook de mogelijkheid om uw product 4 weken na het weave haar kopen pas te betalen via Afterpay. De meeste haar verlengingen zijn 100% Virgin hair. Naast de gewone producten kun je nu ook clipin extensions en pruiken zeer voordelig bestellen. Dit bedrijf heeft ook een afhaalpunt in Driebruggen en een fysieke winkel in Emmeloord.

Shop now

You can use this element to add a quote, content...