Full Lace Wigs vs 360 Frontal Wigs

360 Frontal wigs zijn nog maar kort op de markt en nu al razend populair. Hoe dat kan? Lees gauw verder en ontdek de verschillen.

De verschillen tussen de Full lace wig en de 360 Frontal wigs

Een full lace wig is precies wat het woord zegt. Full lace betekend dat het haar verdeeld is over het hele hoofd. Bij een 360 frontal wig heb je alleen haren rondom de 360 wig. De meeste full lace wigs hebben een haar dichtheid (density) tussen de 120, 180 en zelfs 250. Wanneer je eenmaal een full lace wig hebt gekocht dan heb je niet de mogelijkheid om eventueel extra volume toe te voegen aan je pruik.

Met een 360 frontal wig kan je onbeperkt bundels haar toevoegen

Alle pruiken slijten door het kammen, wassen etc. Bij een full lace wig kun je hier simpelweg niks meer aan veranderen. Dit is een belangrijk punt omdat het toch om een behoorlijke investering gaat. Met een 360 wig heb je dit probleem niet. Nou ja het probleem van haren verliezen heb je wel alleen je hebt nu de mogelijkheid om zelf weer volume toe te voegen aan je pruik.

Je wig op maat maken

Wanneer je een Full lace wig besteld dan heb je de keuze uit een smal, medium of large cap. Wanneer je eenmaal een maat hebt besteld dan kan je heel erg moeilijk de pruik aanpassen naar bijvoorbeeld een grotere of kleinere maat. Bij een 360 frontal wig heb je meer een universele maat. Met een 360 pruik kan je makkelijk een stuk er tussenuit knippen en weer vastnaaien. Op deze manier kan je de pruik echt passend maken. Stel jezelf deze vraag om te bepalen welke optie het beste bij je past: Denk na over de dikte van het haar. Ben jij iemand die een natuurlijke bescheiden look wil of heb je liever echt mooi dik en opvallend haar? Wil je liever dik haar? Dan past een 360 frontal wig het beste bij jou. Waarom? Omdat je hier simpelweg zoveel haar als je zelf wilt aan toe kunt voegen.

De belangrijkste verschillen: Full lace wigs
  • Vaste density
  • 1 style
  • Makkelijk in en uit doen
  • Mogelijkheid tot lijmen
360 Frontal wigs
  • Controle over de volume van de pruik
  • Mogelijkheid tot lijmen
  • Mogelijkheid tot naaien
  • Op maat maken
Heb je nog vragen over onze wigs of over de verschillen?

 

Neem dan contact op met onze vriendelijke klantenservice. Je kunt het makkelijkst in contact komen met onze klantenservice middels de live chat functie rechtsonder in beeld. Leestip

Shop now

You can use this element to add a quote, content...