Real virgin hair

Real virgin hair

Onze Indian hair extensions uit India komen letterlijk uit de tempels. Er zijn jaarlijks duizenden vrouwen die van uit hun geloof hun haren laten knippen. Het haar wat aan de goden geofferd worden die worden in werkelijkheid verkocht aan handelaars over de hele wereld. Sams hair heeft rechtstreeks contact met de tempelaars.

Indian Remy hairextensions mensenhaar

Het meeste haar wat verkocht word in Nederland draagt het naamkaartje "Brazilian hair". In feite is dit ook tempel haar alleen dit haar is opgekocht door Chinezen. Deze Chinezen mixen het haar vaak met vrijwel al het haar (inclusief afvalhaar) dat ze kunnen vinden om vervolgens het eindresultaat aan te bieden in bundels. Meer weten over de herkomst van Brazilian hairRemy hair: Doordat de haarschubben in dezelfde richting liggen, haken de haren ook niet gemakkelijk aan elkaar. Hierdoor blijf het haar praktisch vrij van klitten. Hair weave van deze kwaliteit heeft het hoogste gebruiksgemak.

Heb jij nog vragen over onze Indian Remy hair extensions? Maak dan gebruik van de live chat functie rechts onder in je scherm.

Kenmerken van Real Virgin Hair

Wil je zeker weten dat je thuiskomt met echt, onbehandelde remy hair extensions in plaats van een goedkoop nep product? Met deze tips kun jij voortaan feilloos synthetische of behandelde clip in hairextensions onderscheiden van the real thing: Real Virgin Hair is stijl of heeft hooguit een lichte slag. Wijst de verkoper je op een prachtig krullende hair extension, dan gaat het toch echt om bewerkt haar van mindere kwaliteit. In onze webwinkel vind je uitsluitend weave hair van de allerhoogste kwaliteit. Leer meer over wat klanten over ons zeggen en lees eerlijke reviews en ervaringen

Real Virgin Hair vs Mix hair is meestal donker, hooguit lichtbruin. Dat komt omdat vrijwel alle donoren uit Azië of Zuid-Amerika komen. Real Virgin Hair in een blonde tint komt alleen uit Rusland, is schaars en daardoor zeer prijzig. Spotgoedkope blonde ‘Real Virgin Hair’ extensions laat je dus liever links liggen. Real Virgin Hair wordt niet geclassificeerd als 6a, 7a of 8a. Deze cijfers geven aan in welke gradatie het haar gemixt is, terwijl Real Virgin Hair altijd van één en dezelfde donor komt.

Laat je niks aansmeren

Clip in hair extensions van echt, onbehandeld haar (Real Virgin Hair) zijn het mooist en blijven het langst draagbaar. Er zijn echter een hoop verkopers die synthetisch haar, zwaar behandeld haar (non-remy hair) of een mix van verschillende haar soorten aanprijzen als ‘Real Virgin Hair’. Jammer als je valt voor deze verkooptruc, want synthetisch haar of bewerkt haar heeft een veel lagere kwaliteit waardoor het in no-time dof of onhandelbaar wordt en gaat klitten. Let bij het aanschaffen van jeclip in extensions dus goed op, en laat je niks aansmeren! Andere interessante onderwerpen:

Kies voor kwaliteit

SamsHairextensions haalt het haar voor de extension rechtstreeks uit tempels in India, waar hindoevrouwen het laten afscheren als offer voor de goden. Dit haar is 100% onbewerkt en authentiek en heeft daardoor de beste kwaliteit.
Chinese leveranciers van hair extensions staan er ook om bekend dat ze haarafval uit salons samenpersen tot haarbundels. We hoeven je vast niet te vertellen hoe bedroevend slecht de kwaliteit van deze producten is.

Extensions en wigs van onbewerkt haar

De Clip in haar extensions en lace wigs van Sams Hairextensions zijn gemaakt van prachtig onbewerkt haar. Met de juiste verzorging zul je lang plezier hebben van deze kwaliteitsproducten. Wil je meer weten over Real Virgin Haar, zoek je tips over hoe je je hair extensions zo lang mogelijk mooi houdt, of heb je andere vragen? Neem gerust contact op met een van onze ervaren en gediplomeerde haarstylisten.

Shop now

You can use this element to add a quote, content...